Financiële begeleiding bij …

financiën

Financiële begeleiding bij uw financiën.

Heeft u behoefte aan een vertrouwde partner met kennis van zaken? Iemand om dingen te overleggen? Of om bankzaken door te nemen of de papierwinkel te verwerken? Wat zijn de financiele gevolgen van een echtscheiding of na een ovelijden? Ik help en begeleid u graag bij uw financiële beslommeringen.

Lees meer over financiële begeleiding bij uw financiën >>


aankoop, verkoop huis

Financiële begeleiding bij wonen.

Gaat u een nieuw huis kopen of uw huidige woning verkopen? Hoe zit het met de hypotheek en wat er verder bij komt kijken? Ik adviseer u graag en begeleid u desgewenst gedurende het gehele traject.

Lees meer over financiële begeleiding bij wonen >>


fiscaal, belasting, aangifte

Financiële begeleiding bij fiscale zaken.

Heeft u een ontslagvergoeding ontvangen of wilt u weten of u belastingvrij kunt schenken? Wilt u uw aangifte inkomstenbelasting laten invullen? Ook voor vragen op fiscaal gebied kunt u rekenen op mijn kennis en expertise. Bij al mijn adviezen houd ik rekening met uw persoonlijke situatie.

Lees meer over financiële begeleiding bij fiscale zaken >>


belasting, belegging, spaargeld

Financiële begeleiding bij vermogen.

Heeft u uw spaargeld of beleggingen wel op de juiste manier weggezet? Krijgt u wel het beste rendement? Betaalt u niet te veel belasting? Graag begeleid ik u in uw besluitvorming en de uitvoering.

Lees meer over financiële begeleiding bij vermogen >>


pensioen, lijfrente

Financiële begeleiding bij pensioen en lijfrente.

Hoe is uw pensioen geregeld? Is er straks genoeg om van te leven? Wat gebeurt er bij een overlijden? Hoe staan uw nabestaanden er dan voor? Graag neem ik uw situatie met u door en bekijk samen met u op welke wijze u kunt zorgen voor een onbezorgde oudedag en eventuele risico’s kunt afdekken.
Lees meer over financiële begeleiding bij pensioen en lijfrente >>