Financiële begeleiding bij pensioen en lijfrente.

Pensioen en lijfrente

In de afgelopen tijd is er veel veranderd in onze pensioenvoorziening. De AOW-leeftijd is opgeschoven naar inmiddels 67 jaar en drie maanden en zal mogelijk nog verder worden verhoogd. Veel mensen hebben pensioenbreuken door bijvoorbeeld werkloosheid, tijdelijke contracten etc.

Hoe is uw pensioen geregeld? Is er straks genoeg om van te leven? Wat gebeurt er bij een overlijden? Hoe staan uw nabestaanden er dan voor? Graag neem ik uw situatie met u door en bekijk samen met u op welke wijze u kunt zorgen voor een onbezorgde oudedag en eventuele risico’s kunt afdekken.

Heeft u in het verleden levensverzekeringen of lijfrenteproducten afgesloten die binnenkort hun einddatum bereiken? Ik bekijk graag samen met u op welke wijze u deze het beste tot uitkering kunt laten komen, uiteraard rekening houdend met uw wensen en financiële en fiscale positie.

Ook kijk ik graag of uw lopende polissen nog wel aansluiten bij uw huidige wensen en positie.
Misschien koos u in het verleden voor beleggen, maar wilt u nu meer zekerheid.

Financiële begeleiding nodig?
Neemt u dan contact met mij op voor een onafhankelijk adviesgesprek →

janneke van oorspronkFinancieel adviseur Janneke van Oorspronk.
Ik ben een ervaren financieel planner. Ik ben graag betrokken bij u als klant. Voor mij staan het persoonlijk contact en klantbelang hoog in het vaandel. Ik help u graag bij uw toekomstvoorzieningen en geef u
onafhankelijk advies. Ik bekijk uw gehele situatie en begeleid u van a tot z.
Maak snel een afspraak met mij →