Financiële begeleiding bij uw financiën.

financiën, fiscaalDe wereld om ons heen gaat steeds sneller. Instanties gaan er van uit, dat u zelf via internet uw zaken kunt regelen. Zoals uw zorgverzekering en bankzaken. Vaak kunt u hiervoor niet meer in uw woonplaats terecht bij uw bank of tussenpersoon.

Heeft u de behoefte aan een vertrouwde partner met kennis van zaken? Iemand om dingen te overleggen? Of om bankzaken door te nemen of de papierwinkel te verwerken?

Ik kom graag bij u thuis wanneer u dat uitkomt. Ook uw belastingaangifte kan ik voor u verzorgen.

 

Financiële zorg bij een echtscheiding.

Naast de emotionele kanten van een echtscheiding zijn er doorgaans ook behoorlijke financiële gevolgen. Is er sprake van een eigen woning? Wil of kan één van beiden in de woning blijven wonen? Zijn er levensverzekeringen of spaarpolissen, die verdeeld moeten worden?
Graag bied ik begeleiding in het proces van de financiële afwikkeling van de echtscheiding, waarbij ik in mijn adviezen de belangen van beide partijen respecteer.

Financiële zorg na een overlijden.

Na een overlijden moet er vaak veel geregeld worden. Dat begint met de zaken rond de uitvaart.
Als dat achter de rug is komen de zakelijke beslommeringen. Diverse instanties moeten geïnformeerd worden, verzekeringen en bankrekeningen moeten worden aangepast en de nalatenschap moet worden afgewikkeld. Blijft er iemand achter? Of moet de woning worden verkocht? De aangifte erfbelasting?
Met al deze zaken bied ik een helpende hand. Is het nodig om anderen in te schakelen?
Bijvoorbeeld een notaris of fiscalist, dan begeleid ik dat graag.

Financiële begeleiding nodig?
Neemt u dan contact met mij op voor een onafhankelijk adviesgesprek →

janneke van oorspronkFinancieel adviseur Janneke van Oorspronk.
Ik ben een ervaren financieel planner. Ik ben graag betrokken bij u als klant. Voor mij staan het persoonlijk contact en klantbelang hoog in het vaandel. Ik help u graag bij de financiën en geef u onafhankelijk advies. Ik bekijk uw gehele situatie en begeleid u van a tot z.
Maak snel een afspraak met mij →