Financiële begeleiding bij wonen.

aan of verkopen huis

Een woning kopen is vaak één van de grootste aankopen en beslissingen in een mensenleven. Of u nu een starter bent op de woningmarkt of doorstroomt naar een andere woning.

Het is altijd belangrijk dat de financiële gevolgen en mogelijke risico’s zo helder mogelijk zijn. Ik breng dit graag samen met u in beeld. Het kan gaan om alleen een informatief gesprek maar desgewenst begeleid ik u ook in het gehele traject. Ik kijk daarbij verder dan alleen de financiering. Hoe zit het bijvoorbeeld met uw samenlevingsovereenkomst, huwelijkse voorwaarden of testament? Ook dat zijn zaken, die goed geregeld moeten zijn.

Een woning kopen of huren?
Twijfelt u tussen kopen of huren? Ik neem graag de tijd om de financiële en fiscale gevolgen met u door te nemen, zodat u een juiste beslissing kunt nemen.

Uw woning verkopen?
Gaat u een nieuw huis kopen, huren of tijdelijk huren? Is het tijd om wat kleiner of makkelijker te gaan wonen? Ik weeg graag de voor en tegens met u af en kan u hierin begeleiden. Ook kan ik u adviseren over het vermogen, wat eventueel vrijkomt na verkoop van de woning.

Financiële begeleiding nodig?
Neemt u dan contact met mij op voor een onafhankelijk adviesgesprek →

janneke van oorspronkFinancieel adviseur Janneke van Oorspronk.
Ik ben een ervaren financieel planner. Ik ben graag betrokken bij u als klant. Voor mij staan het persoonlijk contact en klantbelang hoog in het vaandel. Ik help u graag bij uw woonzaken en geef u onafhankelijk advies. Ik kijk verder dan alleen de financiering.
Maak snel een afspraak met mij →