Financiële begeleiding bij fiscale zaken.

fiscale zaken

Ook voor vragen op fiscaal gebied kunt u rekenen op mijn kennis en expertise. Bij al mijn adviezen houd ik rekening met de actuele fiscale regels en uw persoonlijke situatie.

Elk jaar wijzigen er weer zaken in de belastingwetgeving. Vaak in uw nadeel, maar soms ook in uw voordeel. Door onwetendheid wordt vaak de aangifte niet “optimaal” ingevuld. Om dit te voorkomen kan het verstandig zijn om het doen van aangifte uit handen te geven. Als u een schenking heeft ontvangen, die groter is dan het fiscaal vrijgestelde bedrag, dan moet u aangifte voor schenkbelasting doen

Heeft u een wisselend inkomen of bijvoorbeeld in een bepaald jaar een ontslagvergoeding ontvangen? Dan kan het interessant zijn om gebruik te maken van de middelingsregeling. Graag beoordeel ik of dit voor u voordelen biedt. Dit kan u soms veel geld opleveren.

Ik verzorg graag uw..
… aangifte inkomstenbelasting.
… aangifte schenk- of erfbelasting.
… verzoek om voorlopige teruggave van belastingen (bijvoorbeeld i.v.m. de hypotheekrente).
… aanvragen van toeslagen (zorg- en huurtoeslag).
… bezwaar/beroep tegen opgelegde aanslagen en beschikkingen.
… middelingsverzoek.

U hoeft de deur niet uit, ik kom graag bij u thuis.

Financiële begeleiding nodig?
Neemt u dan contact met mij op voor een onafhankelijk adviesgesprek →

janneke van oorspronkFinancieel adviseur Janneke van Oorspronk.
Ik ben een ervaren financieel planner. Ik ben graag betrokken bij u als klant. Voor mij staan het persoonlijk contact en klantbelang hoog in het vaandel. Ik help u graag bij uw fiscale zaken en geef u onafhankelijk advies.
Maak snel een afspraak met mij →