Uw financieel adviseur Janneke van Oorspronk

Door mijn gedegen opleiding en jarenlange ervaring bij de Rabobank heb ik veel kennis en kunde in huis. Ik bied u persoonlijke begeleiding en de best passende oplossing aan.

Ik ben graag betrokken bij u als klant. Voor mij staan het persoonlijk contact en klantbelang hoog in het vaandel. Als er financiële zaken geregeld moeten worden dan neem ik de rompslomp uit uw handen. Als dat nodig is leg ik de contacten met anderen.

Betrokken bij Loenen.
Ik hecht veel waarde aan het werken in mijn eigen omgeving. Deze betrokkenheid blijkt ook uit mijn privébezigheden. Ik probeer mijn steentje bij te dragen aan de lokale gemeenschap door het doen van vrijwilligerswerk. Daarnaast ben ik als enthousiast imker actief lid van de imkersvereniging.

Ervaren, onafhankelijk, en deskundig financieel adviseur.
Ik heb de FFP-opleiding gevolgd tot financieel planner en voldoe aan de vereiste kwalificaties vanuit de Wet Financieel Toezicht (WFT), waardoor u kunt vertrouwen op een objectief, onafhankelijk en passend advies. Ik ben niet gebonden aan financiële instellingen.

Zoekt u een …

… gesprekspartner waarmee u uw financiële situatie kunt bespreken?
… vertrouwd en betrokken persoon die uw zaken behandelt en waar u op kunt terug vallen?
… adviseur die op de hoogte is van uw situatie en wensen?

 

Neemt u dan contact met mij op voor een
onafhankelijk en persoonlijk adviesgesprek →